Rodinný dům se zahradou Prostějov – ul. Vrlova

rodinný dům 3+1 se zahradou, Prostějov

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji řadový, celopodsklepený rodinný dům s dispozicí 3+1, s garáží v suterénu, 2 nadzemními podlažími a půdou, s pozemky celkem 224 m2 v ulici Vrlova, v Prostějově.

Dům v současnosti nabízí byt 3+1 (viz orientační plánek). V 1. NP je kuchyň orientovaná na sever  (do zahrady), komora (spíž), obývací pokoj, který je orientován na jih (do ulice), z chodby je dále vstup na WC, po schodišti dolů na zahradu a do sklepa, nahoru potom do  2. NP, kde je prostorná hala, 2 pokoje, koupelna s vanou a umývadlem,  balkón a výlez na půdu. V suterénu najdeme garáž, kotelnu, bývalou prádelnu a další prostory nabízející dostatek úložného místa pro vše potřebné. Zastavěná plocha každého podlaží je cca 76 m2.

Dům je cihlový, byl postaven kolem roku 1960,  je napojen na všechny inženýrské sítě – elektřina, plyn, obecní voda, kanalizace. Před cca 15 roky byla vyměněna střešní krytina (pálené tašky), v obytných místnostech byla vyměněna okna za plastová a byl pořízen plynový kotel Destila. Elektřina, rozvody vody i kanalizace jsou původní. Topení je ústřední, ohřev vody zajišťuje elektrický bojler, umístěný v koupelně. Podlahy jsou dřevěné palubky, lino a keramická dlažba.

Za domem je menší zahrada (105 m2), s ovocnými stromy a keři, vhodná k zahradničení, k relaxaci a odpočinku.

Dům je v dobrém stavu, vhodný k modernizaci a poté jistě nabídne skvělé bydlení  – v klidné ulici, cca 1 km od centra města, poblíž lesoparku Hloučela a nákupní zóny, s nedalekým nájezdem na dálnici.  

Průkaz energetické náročnosti budovy zatím nebyl dodán, proto uváděna třída energetické náročnosti G.

Zajistíme pro Vás tu nejlepší nabídku financování a vyřídíme veškeré náležitosti související s koupí.

Videoprohlídka

Fotogalerie

Lokalita

Obec Prostějov je obec s plnou občanskou vybaveností – školy, školky, lékaři, nemocnice, obchody…V Prostějově zaujme pestrost architektury – historické jádro města je vyhlášenou památkovou zónou.  Za zmínku jistě stojí i okolí města  – můžete navštívit zámky, vykoupat se v přehradě (Plumlov)…

Prostějov je vzdálen cca 15 km od krajského města Olomouc.

Aktuální nabídková cena

4 400 000 Kč

Kontakt

Radka Dostálová

REALITNÍ MAKLÉŘKA A ZNALKYNĚ

telefon: +420 723 835 931

e-mail: dostalova@reality-proradost.cz